ontstoppingen

Ontstoppingen aan sanitair in de wc, badkamer of keuken laat je beter over aan een professional in SOS verstopping: snel, betrouwbaar, discreet

Ontstoppingen zélf oplossen lukt soms maar lang niet altijd, ofwel is de vreugde van korte tijd. Teneinde verdere miserie en eventuele schade te vermijden, doe je beter beroep op een professioneel bedrijf zoals Ontstoppingen Vergote. We werken uitsluitend in de eigen regio wat op zich voordeel biedt op vlak van snelheid, betrouwbaarheid, service, discretie én prijs. De regio omvat: Torhout, Roeselare, Izegem, Hooglede-Gits, Staden, Kortemark, Lichtervelde, Wingene en de grensgemeenten. We doen ontstoppingen voor particulieren met een probleem in hun woning of appartement, maar ook voor ondernemers zoals horeca uitbaters, bouwaannemers, syndicussen, eigenaars kantoorgebouwen, handelszaken, bedrijfspanden.

  • Ontstoppen wc: dit is werkelijk SOS verstopping.
  • Ontstoppingen in de badkamer: bad, douche, wastafels, afvoerleidingen.
  • Ontstoppingen in de keuken of berging: vaatwasser, wasmachine, afvoeren.
  • Verstoppingen aan het openbaar rioleringsnet zijn in principe voor rekening van de netbeheerder.

Verstoppingen kunnen velerlei redenen hebben: zie paragraaf oorzaken voor verstopte sanitaire toestellen en afvoerleidingen.

De kwaliteiten en methoden van deze ontstoppingsdienst lees je op de gelijknamige pagina met titel: Vergote komt snel ter plaatse om u te depanneren.