LEKDETECTIE Loppem

Lekdetectie te Loppem om waterlek aan sanitair, afvoerleidingen, centrale verwarming, vloerverwarming, zwembad snel en succesvol op te sporen

Lekdetectie te Loppem wordt snel en efficiënt uitgevoerd door Lekdetectiebedrijf Vergote, ervaren in het oplossen van sanitaire problemen.

  • Waterlek in de watertoevoer te Loppem tussen de meterteller en uw sanitair. Indicatoren daarvoor kunnen zijn: abnormaal hoog verbruik, onverklaarbaar vochtprobleem, vermoeden van lekkage na werken of vriesweer.
  • Waterlek in de warmwaterleidingen van de boiler naar de kranen.
  • Lek in het buizensysteem of koppeling van de centrale verwarming, het sanitair warm water of de vloerverwarming. Slijtage of foutieve plaatsing liggen dikwijls aan de basis. De symptomen blijven grotendeels dezelfde: vocht in de muren of vloeren, plus meestal verlies van druk op de ketel.
  • Lek in een afvoerleiding door slechte afdichting of koppeling, loszittende vloertegels, verzakking, … Ook hier maken vochtuitslag  of geurhinder duidelijk dat er moet ingegrepen worden. Ook in ventilatiekanalen doen zich lekkages voor die we via endoscopie achterhalen.
  • Zwembadlek  in Loppem opsporen of aan de zwembadleidingen van en naar de filterinstallatie en de warmtepomp. Idem voor een lek in de vijver.
  • Lek in de vijver detecteren waarbij de constant lage waterstand indicatief is.

Lekdetectie doen we meest in opdracht van particulieren, bedrijven, horeca, syndici en verzekeraars bij panden in de brede regio van midden West-Vlaanderen.
De meest gebruikte instrumenten voor lekdetectie te Loppem zijn onder meer de rioolcamera, de infrarood camera, de endoscoop, de traceergas techniek, de ultrasoon test.
Lekopsporing te Loppem wordt in vele gevallen terugbetaald door uw verzekering.